Website laden

Binnenschilderwerk specialist

De schilder in Almere voor uw binnenschilderwerk

Binnenschilderwerk

De betere schilder

Uw woning van binnen weer helemaal als nieuw.

Over ons schildersbedrijf

Beter binnenschilderwerk

Wij voeren binnenschilderwerk uit voor particuliere opdrachtgevers en zakelijke opdrachtgevers zoals VVE's, utiliteitsbouw en projectmatige nieuwbouw. Ook werkt het team van Wim van Os voor scholen, zorginstellingen en woningbouwverenigingen. Binnenschilderwerk omvat al het schilderwerk wat binnen plaats vindt. Het schilderen van plafonds, muren, kozijnen, vloeren en trappen zijn de meest voorkomende schilderwerkzaamheden binnenshuis.

Wat ons schildersbedrijf in Almere doet

Bescherm uw woning

De kitlaag en de verf beschermen uw woning tegen slijtage, schimmels en tegen vocht. Het gaat bij binnenschilderwerk dus niet alleen om de visuele aspecten, vocht binnenshuis is van invloed op uw muren maar ook uw inventaris. Zo ontstaat tijdens het douchen en het koken waterdamp, er komt echter ook condens vrij bij het gebruik van uw verwarming en bij koude ramen. Dankzij een goed aangebrachte beschermende verflaag trekt het condens en het damp niet in het materiaal.

Waarom ons schildersbedrijf

De juiste materialen

Alles is in principe te schilderen. Van houten deuren, radiatoren, stalen liggers, kunststof kozijnen tot en met betonnen muren. De ondergrond is over het algemeen leidend voor de kwaliteit van het binnenschilderwerk. Daarom halen onze vakschilders eerst de oude verflaag eraf, vult men gaatjes en scheuren en schuren ze de oppervlakte helemaal glad. Hierna wordt het een en ander vaak afgekit, waarna het daadwerkelijke schilderen kan aanvangen.

Goede materialen zorgen voor langdurige kwaliteit

Daarom Wim van Os voor uw binnenschilderwerk

Wij gebruiken voor schilderwerk binnenshuis verf van hoge kwaliteit en voor de ruimtes waar het vochtig is (bijvoorbeeld de badkamer) maken wij gebruik van schimmelwerende en vochtregulerende verf. Binnenschilderwerk gaat vaak 10 jaar of langer mee, afhankelijk van de gebruiksintensiteit. Heeft u een openhaard of rookt u in huis, dan zal de kwaliteit van het schilderwerk sneller teruglopen, dit geldt ook voor gezinnen met huisdieren en kinderen (fietsjes en speelgoed). De vakschilders van Wim van Os inventariseren samen met u wat er zoal aan werkzaamheden uitgevoerd moeten worden en zullen u tijdens de inventarisatie voorzien van de nodige tips. Ook voor kleuradvies en een eventueel onderhoudsplan kunt u terecht bij de vakmannen van schildersbedrijf Wim van Os.

40
7520
6523
7455

Voordelen binnenschilderwerk

Bescherming tegen slijtage

Uw houten trap of vloer gaat langer mee en slijt veel minder snel.

Bescherming tegen vocht & schimmel

Schilderwerk gaat de vorming van schimmel tegen in vochtige ruimtes.

Gegarandeerd langdurig plezier

Goed binnenschilderwerk kan met gemak tot wel tien jaar meegaan.

Wij waarderen de

Mening van onze klanten

Razeil 41
1319, EA Almere
036-5361187
Ma-Vr 8:00 - 17:00 uur
schildersbedrijfalmere@gmail.com
Mail ons voor een offerte
TOP