Website laden

Vakkundig buitenschilderwerk

Het schildersbedrijf voor buitenschilderwerk

Buitenschilderwerk

Gegarandeerd goed schilderwerk

De buitenkant van uw woning weer zo goed als nieuw.

Over ons schildersbedrijf in Almere

Bescherm uw woning

Schildersbedrijf Wim van Os voert buitenschilderwerk uit voor particuliere opdrachtgevers, maar ook opdrachtgevers in de projectmatige nieuwbouwsector, utiliteitsbouw, VVE's, kerken, zorginstellingen, scholen en woningbouwverenigingen. Simpel gezegd is buitenschilderwerk het belangrijkste onderdeel van onderhoud van uw woning of bedrijfspand. Uw woning of bedrijfspand ziet er niet alleen weer als nieuw uit, het beschermt ook tegen alle weersinvloeden.

Wat onze schilders in Almere bieden

Regelmatig onderhoud

Zo is het verstandig het schilderwerk aan uw woning eens per vijf jaar te laten beoordelen. U kunt snel zien wanneer uw woning of bedrijfspand toe is aan een nieuwe schilderbeurt door simpelweg te kijken of er sprake is van beschadigingen, loszittende verf, houtrot of blaasjes. Wanneer u het onderhoud te lang uitstelt dan kunnen de kosten van reparatie hoger uitvallen dan het simpelweg inschakelen van een vakschilder. Met een volledige schildersbeurt kunt u uw woning of bedrijfspand er weer als nieuw uit laten zien.

Waarom je kiest voor onze schilder in Almere

Zakelijk en particulier

Naast woningen komen ook grotere panden beter tot hun recht met vakkundig schilderwerk. Daarom worden onze schilders ook vaak gevraagd voor buitenschilderwerk bij grote utiliteitsbouw projecten. Zo zijn wij al werkzaam geweest bij ziekenhuizen, kantoorcomplexen, sporthallen, rechtbanken, musea en fabriekshallen. Onze werkzaamheden stoppen niet bij het buitenschilderwerk, wij geven ook advies inzake beglazing en zorgen er daar waar nodig voor dat alles wordt geregeld.

Onderhouden is goedkoper dan repareren

Binnenschilderwerk & buitenschilderwerk

De schilders van Wim van Os zijn ook het hele jaar druk met nieuwbouw woningen, vooral in Almere. Naast het buitenschilderwerk verzorgen wij dan ook het binnenschilderwerk, de complete beglazing en wandafwerking. Bij het starten van het bouwproces denken wij mee over de te gebruiken materialen en combineren wij ons schilderwerk met het leveren en plaatsen van beglazing. Dit spreken wij, om het bouwproces zo vloeiend mogelijk te laten verlopen, af met alle bouwpartners. Met schildersbedrijf Wim van Os zorgt u ervoor dat uw woning weer jaren onderhoudsvrij is, tegen de beste prijs. Vraag gerust gratis en vrijblijvend een afspraak met onze schilders, zij inventariseren de werkzaamheden en geven u een begroting voor de uit te voeren schilderwerkzaamheden.

40
7520
6523
7455

Voordelen buitenschilderwerk

Bescherming hout & steen

Goed buitenschilderwerk beschermt uw woning tegen rot en scheuren.

Uw woning weer als nieuw

Uw woning of bedrijfspand ziet er direct weer helemaal als nieuw uit.

Waarde van uw woning

Goed schilderwerk geeft uw woning of bedrijfspand meer waarde.

Wij waarderen de

Mening van onze klanten

Razeil 41
1319, EA Almere
036-5361187
Ma-Vr 8:00 - 17:00 uur
schildersbedrijfalmere@gmail.com
Mail ons voor een offerte
TOP