Ervaringen van onze klanten

Recensies 004
"Met vier kinderen en 2 grote honden bleek het schilderwerk wat bij de oplevering zat niet echt geweldig te zijn. Ik had 4 schilders om een offerte gevraagd. Alhoewel Wim niet de goedkoopste is, is het resultaat echt buitengewoon. Alsof onze woning helemaal nieuw is."
Maikel de Bruin
Almere
Recensies 005
"Na enig beraad besloten om schildersbedrijf Wim van Os in te huren. Alhoewel hij de afspraak één keer moest verzetten, maakte hij dat goed door geweldig werk op te leveren. Voor wat betreft het schilderwerk binnenshuis echt een held."
Merel Boersma
Biddinghuizen
Recensies 006
"Samen met Wim heb ik de huidige staat van de woning doorgenomen. Hij adviseerde enkele kleuren en verfsoorten en daar ben ik op in gegaan. En wat ziet het er fantastisch uit! Een absolute professional. Ik ben er echt ontzettend blij mee."
Chantal de Vries
Amsterdam
Recensies 007
"Ik ben zelf niet zo van de verf, ook ben ik gewoon niet technisch. Ik ben gek op behang. Ik heb Wim ingeschakeld om Renovlies behang bij mij op de muren te plakken. Het ziet eruit om door een ringetje te halen. Wim huur ik de volgende keer in."
Samantha Visser
Weesp
Recensies 008
"Wij hebben ons droomhuis gekocht. De kleuren waren alleen niet heel erg mooi en hier en daar was sprake van houtrot. Wim heeft ons geholpen met de vergunning, heeft ons 2 weken gezelschap gehouden en daarna zag het er weer prachtig uit."
Damian Mulder
Almere
Recensies 009
"De schilders van Wim werken regelmatig voor ons. Voor onze VVE bleek hij de juiste keuze te zijn. Voorheen schilderde onze schoonmaker en dat bleek niet een hele juist beslissing te zijn geweest. Een top kerel die zijn afspraken nakomt."
Martin Bos
Almere
De kwaliteit maakt het verschil. Dat moet je denk ik ervaren. Ik ga in ieder geval nooit meer een andere schilder inhuren.
Thomas Verstegen Almere
Recensies 001
"Afspraken nagekomen en alles perfect geschilderd! Dat is precies zoals ik het graag zie. Schildersbedrijf Wim van Os is voor ons het adres wanneer ons schilderwerk weer eens gedaan moet worden. Een aanrader voor goed schilderwerk."
Sophia Rombouts
Almere
Recensies 002
"Schildersbedrijf Wim van Os inschakelen is de beste stap die ik kon maken. Onze woning zit prachtig in de verf (buitenkant laten schilderen), maar wat het belangrijkste is, ze adviseerde ons over het kleurgebruik en het onderhoud van het schilderwerk."
Bert de Jong
Naarden
Recensies 003
"Onze woning in Almere stad een kleine 14 maanden geleden gekocht. Er bleek, zowel binnen als buiten, nogal wat achterstallig onderhoud te zijn. Van houtrot tot muren met oneffenheden. Alles werd gerepareerd en de muren werden helemaal strak getrokken."
Peter Spruit
Lelystad
Wim zorgt er voor dat het schilderwerk van ons complex tip top in orde is. Bij hem heb ik nooit twijfels.
Frank Janssen Almere
Recensie b02
"Petje af voor Wim en zijn schilders. Toen wij ons huis hadden gekocht, ruim 5 jaar geleden, hebben wij het schilderwerk door een "beunhaas" laten doen. Achteraf niet zo een goed idee. Nu was het tijd om het goed aan te pakken, gelukkig heeft Wim ons geholpen."
Jordy Barends
Almere
Recensie b01
"Ik werk veel, maar wil wel thuiskomen in een mooi huis. Ik wilde wat nieuws. De versleten trap, de afbladderende verf in de badkamer. En gewoon een mooie kleur. Schilder Wim gaf mij advies en heeft alles geschilderd. Precies zoals was afgesproken. 10+."
Joyce Berg
Utrecht
Recensie b03
"De kids groeien snel. En hun smaak veranderd mee. Het was hoogtijd om het roze en lichtblauw in te ruilen voor wat mooiers. Binnen een paar uur was de schilder klaar en kon het werk drogen. Geen spatjes, geen strepen, geen rotzooi. Voor herhaling vatbaar."
Tom Cornea
Lelystad
Een kluswoning gekocht en niet weten waar je moet beginnen. Toen heeft Wim al het schilderwerk opgepakt. Het ziet er als nieuw uit.
Sandra de BoerLelystad
Recensie 01C
"Ik ben niet gek op behang en al helemaal niet op vliesbehang. Binnen een paar uur zagen alle slaapkamers er geweldig uit. Aardige gasten en doorzetters, zelfs een kopje koffie ging er niet bij ze in."
Mark Jacobs
Almere
Recensie 02C
"Mijn dochter ging op zichzelf wonen. Ze volgt een goede studie en werkt daarnaast ook nog. De huren zijn te hoog. Daarom hebben wij als cadeau Wim ingehuurd om haar kamer op orde te brengen. Geweldig."
Rimanha Mahadeva
Lelystad
Recensie 03C
"Eens in de zoveel jaar wil ik weer wat nieuws, voornamelijk de woonkamer moet er aan geloven. De afgelopen 15 jaar heb ik al drie keer Schildersbedrijf Wim van Os ingeschakeld. Gemakkelijk en snel."
Marjan Hendriks
Bussum
Voor het achterstallig buitenschilderwerk heb ik Wim ingehuurd. En nu weer voor het behangen. Altijd top werk. Altijd afspraken nakomen.
Jan de KokNaarden
Recensie Z01
"Wij mochten eindelijk genieten van onze nieuwbouwwoning. In onze oude woning hadden we spachtelputz en dat waren we echt ontzettend zat. Met Wim knopen doorgehakt en voor Renovlies behang gegaan. Heel tevreden!"
Samantha van Leeuwen
Almere
Recensie Z02
"Behangen doe ik normaliteit zelf, en dat kan ik ook best goed al zeg ik dat zelf. Door mijn rugproblemen heb ik Wim ingeschakeld. De woonkamer en slaapkamers zitten er echt ongelooflijk strak in. Topgasten."
Bert de Groot
Almere
Recensie Z03
"Een baby op komst, dus de babykamer inrichten. Weg met het saaie wit en erin met prachtig behang met een heel lief motiefje. Gekozen voor licht tinten met metallic/grijs. Heel veel plezier ervan."
Rita Bos
Biddinghuizen

Klantenservice: