Wat kost een schilder?

De kosten van een schilder hangen af van de locatie (binnen is goedkoper dan buiten) en de hoeveelheid vierkante meters. Voor een correcte prijsopgave komt onze schilder bij u langs om de kosten van het project in te schatten.

Wat kost een winterschlider?

Gedurende de winterperiode is het voor ons (schilders) een rustigere periode. Daarom liggen de prijzen gedurende deze periode tussen de 10% en de 20% lager. Afhankelijk van het soort werk kun je in die periode een goede slag slaan. Let er wel op dat het afhankelijk is van de hoeveelheid werk, wij zitten thans aardig vol.

Binnenschilderwerk, wat is dat precies?

Het gaat hierbij voornamelijk om schilderwerk zoals wanden, deuren, kozijnen en plafonds. Bij een nieuwbouwwoning wilt u de woning er straks uit laten zien, terwijl u zich bij een bestaande woning zicht richt op het uiterlijk, uitstraling en de bescherming van uw woning. Het is verstandig om binnenschilderwerk eens in de zoveel jaar te laten uitvoeren. Zo voorkomt u extra kosten en blijft uw woning goed beschermd.

Buitenschilderwerk, wat is dat precies?

Buitenschilderwerk zegt het in feite al. Het gaat om alles wat aan de buitenkant van uw huis zit, en kan worden geschilderd. Op deze manier kunt u uw woning beschermen tegen de weersomstandigheden. De prijs van buitenschilderwerk hangt af van het type schilderwerk. Waar schilderen op beton/baksteen doorgaans goedkoop is, is hout weer een tikje duurder.

Hoe vraag ik een schilder offerte aan?

Wilt u een exacte prijsopgave ontvangen voor het schilderwerk, dan is het verstandig om een gratis bezichtiging te plannen. Onze schilder neemt alles met u door, bekijkt het werk en u ontvangt na enkele dagen een op maat gemaakte offerte.

Klantenservice: