Website laden

Over onze vakschilder

De vakschilder voor particulieren, bedrijven en VVE's

Over onze vakschilder

De betere schilder

Wanneer uw schilderwerk goed moet zijn

Wie is schilder Wim van Os?

Wie ik ben

Schildersbedrijf Wim van Os is, zoals de naam wellicht al doet vermoeden, opgericht door Wim van Os. Wim heeft inmiddels 38 jaar ervaring als vakschilder. Hij legt een enorme berg aan ervaring in het schilderwerk en dat is terug te zien in de kwaliteit.

Wat doet schilder Wim van Os in Almere?

Wat ik doe

Wim heeft alles al gezien en weet als geen ander hoe schilderwerk aangepakt moet worden om het beste resultaat te krijgen. Want dat is waar Schildersbedrijf Wim van Os voor staat. Perfectie tot in de details. En daar hoeft u zeker niet teveel voor te betalen.

Waarom kiezen voor schilder Wim van Os?

Waarom kiest u voor mij

In de loop der jaren hebben onze schilders veel verschillende projecten opgeleverd. Niet alleen in Almere, ook in de regio Amsterdam ben ik actief. En hoewel het schilderwerk steeds anders was, heeft het steeds een ding gemeen: een tevreden klant.

2017 in ogenschouw

Weer een druk jaar voor mijn schildersbedrijf

De economie lijkt aan te trekken. In 2017 hebben wij meer klanten geholpen dan in welk jaar dan ook. Ik ben een tevreden schilder.

152
2640
4351
150
Bekend van SBS6

Wim bij Rob's grote tuinverbouwing

Onlangs ben ik op TV geweest, een clip kunt u hier bekijken.

De medewerkers van Rob's grote tuinverbouwing zochten een ervaren schilder. Men klopte bij mij aan en ik heb dat uiteraard aanvaard. Bekijk hier een clip uit Rob's grote tuinverbouwing. In dit geval ging het grotendeels om reparatieschilderwerk en binnenschilderwerk. Daar draai ik mijn hand niet voor om. Het was een leuke ervaring om aan dit programma mee te doen.

Wij waarderen de

Mening van onze klanten

Razeil 41
1319, EA Almere
036-5361187
Ma-Vr 8:00 - 17:00 uur
schildersbedrijfalmere@gmail.com
Mail ons voor een offerte
TOP