Zorgeloos goed schilderwerk

Schildersbedrijf Wim van Os

Tijd voor een professionele schilder

U kent het misschien wel, u heeft een goed idee om binnenshuis of buitenshuis de woning eens flink op te frissen. U wilt direct aan de slag om uw ideeën werkelijk te laten worden. Maar dan loopt u vast, u stuit op problemen; techniek tijd en kosten…

Als schilder kan ik mij voorstellen dat er niets zo frustrerend is voor uw motivatie wanneer u tegen dit soort problemen aan loopt. Schilderen is een vak apart, een ambacht. U dient rekening te houden met de weersomstandigheden, de temperatuur, het soort verf wat u gaat gebruiken, de materialen, de kwaliteit van de ondergrond, enzovoorts. Terwijl dat niet hoeft. Wij helpen u graag met uw schilderwerk.

6 problemen waar mensen tegenaan lopen

Onvoldoende tijd

Ze hebben een plan om het schilderwerk aan te pakken en zijn niet in staat dit zelf te doen. Door te weinig vrije tijd zijn ze hiertoe niet in staat.

Geen controle

Ze hebben een mooi huis of bedrijfspand maar willen niet voor elk wissewasje bij de schilder aankloppen. Advies kost tijd en dus een factuur.

Onvoldoende kennis

Ze weten niet hoe ze de juiste kennis moeten vergaren om het zelf te doen. En zijn van mening dat een schildersbedrijf per definitie te duur is.

Teveel schilders

Ze zien door de bomen het bos niet meer. Er zijn tientallen schilders en zelfs vergelijkers. Ze weten niet welke schilder ze kunnen vertrouwen.

Twee linkerhanden

Ze hebben wel een idee hoe het schilderwerk eruit moet zien. Begrijpen de techniek, maar zijn zelf niet technisch genoeg om het project aan te pakken.

Uitstellen

Ze weten precies wat ze willen hebben en willen daarvoor ook wel betalen. Ze stellen het alleen liever uit. Op vakantie is vaak belangrijker.

Een goede schilder voorkomt gedoe

Als woningeigenaar wilt u zich focussen op de dingen die u wel kunt, een Ikea kast in elkaar schroeven, een paar meter laminaat leggen. De technische rompslomp die schilderen met zich meebrengt, daar zit u niet op te wachten. Veel te vaak zie ik particulieren en ondernemers die worstelen met hun schilderwerk, sommigen zijn letterlijk al maanden bezig met het plannen. De woning of het bedrijfspand wordt gedurende die tijd er niet mooier op en dat is zonde. Een woning met een nieuw laag verf is niet alleen verfrissend, het beschermt de woning ook nog eens. Vaak zorgt het zelfs voor een meerwaarde, bijvoorbeeld bij de verkoop van uw woning. Goed schilderwerk werkt voor u en zorgt ervoor dat u zorgeloos kunt genieten van uw woning. Ons doel is om een compleet pakket schildersdiensten te bieden waarmee wij deze zorgeloosheid kunnen faciliteren.

Schildersbedrijf Wim van Os

Geen zorgen metWim van Os

De ultieme totaaloplossing bij schilderwerken

  • U kunt gratis en vrijblijvend een prijsopgave aanvragen
  • Onze schilder komt gratis bij u op locatie om het werk te inventariseren
  • Wij bereiden de werkplek voor en ruimen deze netjes weer op
  • U kunt voor alle soorten schilderwerk bij ons terecht, buiten & binnen
  • Schilderen is ons vak, onze ambacht. Wij doen dit al 40 jaar
  • Ondanks onze ervaring, zorgen we ervoor dat onze kennis up te date blijft
  • Wij werken in een radius van 50 kilometer rondom Almere
  • Onze diensten zijn schaalbaar wanneer het om grote projecten gaat

 

Met Schildersbedrijf Wim van Os bent u voorgoed verlost van alle uitdagingen rondom het schilderwerk binnen- en buitenshuis. Wij nemen het van u over en zorgen ervoor dat u kunt genieten van perfect schilderwerk.

Recensie b02
"Petje af voor Wim en zijn schilders. Toen wij ons huis hadden gekocht, ruim 5 jaar geleden, hebben wij het schilderwerk door een "beunhaas" laten doen. Achteraf niet zo een goed idee. Nu was het tijd om het goed aan te pakken, gelukkig heeft Wim ons geholpen."
Jordy Barends
Almere
Recensie b01
"Ik werk veel, maar wil wel thuiskomen in een mooi huis. Ik wilde wat nieuws. De versleten trap, de afbladderende verf in de badkamer. En gewoon een mooie kleur. Schilder Wim gaf mij advies en heeft alles geschilderd. Precies zoals was afgesproken. 10+."
Joyce Berg
Utrecht
Recensie b03
"De kids groeien snel. En hun smaak veranderd mee. Het was hoogtijd om het roze en lichtblauw in te ruilen voor wat mooiers. Binnen een paar uur was de schilder klaar en kon het werk drogen. Geen spatjes, geen strepen, geen rotzooi. Voor herhaling vatbaar."
Tom Cornea
Lelystad

Vraag nu een gratis offerte aan!

Klantenservice: