veertig jaar ervaring telt mee

Schildersbedrijf Wim van Os

Ga voor goedschilderwerk

Verstand van zaken, een heleboel ervaring, goed materiaal en de juiste verf zijn de basisingrediënten voor uitstekend schilderwerk. Al 40 jaar lang is het leveren van goed binnenschilderwerk en buitenschilderwerk daarom onze nummer één prioriteit. Schildersbedrijf Wim van Os is gebouwd op zijn schouders. Met ruim 20 jaar ervaring als schilder, gevolgd door 20 jaar als zelfstandig ondernemer, weet Wim bij elke schildersklus het maximale eruit te halen. Ongeacht of het nou gaat om het schilderen van één voordeur of om het schilderen van alle kozijnen en deuren bij een appartementencomples, de inzet blijft hetzelfde, maximaal.

Als particulier of ondernemer wilt u niet bezig zijn met het ‘saaie’ schildervak en alle technische geneuzel. Gelukkig zijn wij obsessieve schilders die continu bezig zijn met ons vak, onze ambacht. De nieuwste trends en technieken hebben wij onder de knie. Laat het geneuzel aan ons over, en geniet zelf van een perfecte woning.

Nou ja... Dan wil je je woning verkopen, en het wil niet lukken. Logisch, onder andere het schilderwerk was niet je van het. Mijn makelaar kon lullen als Brugman, maar een 'kluswoning' is niet zomaar te verkopen. Nadat Wim z'n ding had gedaan, was de woning binnen 3 weken verkocht.
Johan Talen
Almere

Uitgelicht: Binnenschilderwerk

Binnenschilderwerk is voor het grootste deel gericht op verfraaiing van uw interieur. Dat is niet de enige reden om het binnenschilderwerk eens in de zoveel jaar aan te pakken. Een nieuwe verflaag zorgt voor bescherming van muren en houtwerk. Kozijnen hebben altijd te maken met weer en wind, hier zorgt een nieuwe laag verf voor het tegengaan van slijtage, schimmel en vocht. De binnenschilder verricht zijn werkzaamheden vooral in de winter, wanneer het buiten koud is. Bij Schildersbedrijf Wim van Os kunt u terecht voor latexwerk en sausen, lakwerk en beitswerk, dekkend schilderwerk en behangen (inclusief glasvlies / Renovlies).

Schilderwerk voor werkzaamheden Schilderwerk na werkzaamheden
Recensie 01C
"Ik ben niet gek op behang en al helemaal niet op vliesbehang. Binnen een paar uur zagen alle slaapkamers er geweldig uit. Aardige gasten en doorzetters, zelfs een kopje koffie ging er niet bij ze in."
Mark Jacobs
Almere
Recensie 02C
"Mijn dochter ging op zichzelf wonen. Ze volgt een goede studie en werkt daarnaast ook nog. De huren zijn te hoog. Daarom hebben wij als cadeau Wim ingehuurd om haar kamer op orde te brengen. Geweldig."
Rimanha Mahadeva
Lelystad
Recensie 03C
"Eens in de zoveel jaar wil ik weer wat nieuws, voornamelijk de woonkamer moet er aan geloven. De afgelopen 15 jaar heb ik al drie keer Schildersbedrijf Wim van Os ingeschakeld. Gemakkelijk en snel."
Marjan Hendriks
Bussum

Uitgelicht: Buitenschilderwerk

Buitenschilderwerk is belangrijk, niet alleen voor het oog. Ja, de waarde van uw woning gaat omhoog wanneer de buitenschilder goed werk aflevert. Maar de echte redenen om een buitenschilder in te huren? Het behoud van uw woning. Een extra laag verf zorgt ervoor dat uw woning weer beschermd is tegen schimmel, regen, wind, zon en sneeuw. Niet elk onderdeel aan uw woning heeft hetzelfde soort onderhoud nodig. De deuren en kozijnen zijn het meest kwetsbaar, waar de gevel, boeiboorden, dakkapellen en tuinhuisjes over het algemeen langer zonder schilderwerk kunnen. Wel is het aan te raden het één en ander te combineren.

Buitenschilderwerk voor Buitenschilderwerk na

Uitgelicht: Behangen

De behanger is weer terug van weggeweest. Lag behang al een tijdje in het vergeethoekje, maak deze nu weer helemaal z’n terugkeer. Vooral Renovlies wint aan populariteit. Behangen is echter een vak apart, net zoals het kiezen van de juiste soort opdruk. Bij kleine ruimtes is het aan te bevelen voor een behang te kiezen met een metaalkleurige reflectie, waardoor het licht wordt weerkaatst. Bij een laag plafond is het aan te raden voor verticale strepen en bij een kleine kamer kunt u ook kiezen voor horizontale strepen, waardoor de kamer groter lijkt. Er zijn tal van mogelijkheden. Onze behanger adviseert u graag, neem gerust contact met ons op.

Behang voor Behang na
Recensie Z01
"Wij mochten eindelijk genieten van onze nieuwbouwwoning. In onze oude woning hadden we spachtelputz en dat waren we echt ontzettend zat. Met Wim knopen doorgehakt en voor Renovlies behang gegaan. Heel tevreden!"
Samantha van Leeuwen
Almere
Recensie Z02
"Behangen doe ik normaliteit zelf, en dat kan ik ook best goed al zeg ik dat zelf. Door mijn rugproblemen heb ik Wim ingeschakeld. De woonkamer en slaapkamers zitten er echt ongelooflijk strak in. Topgasten."
Bert de Groot
Almere
Recensie Z03
"Een baby op komst, dus de babykamer inrichten. Weg met het saaie wit en erin met prachtig behang met een heel lief motiefje. Gekozen voor licht tinten met metallic/grijs. Heel veel plezier ervan."
Rita Bos
Biddinghuizen

Binnenschilderwerk

Schilderen van muren, plafonds, trappen, keukens, kozijnen, deuren, etcetera.

Onderhoud

Het schildersbedrijf voor onderhoudschilderwerk voor particulier en zakelijk.

Voor iedereen

De schilder voor particulier, VVE, gemeente, kantoor, aannemer, monumenten, etcetera.

Buitenschilderwerk

Schilderen van gevels, hekwerken, kozijnen, (garage) deuren, ramen, etcetera.

Reparaties

Voor het uitvoeren van reparaties en herstel bij achterstallig schilderwerk.

Gegarandeerd goed

Met 40 jaar ervaring, is ons schildersbedrijf hét adres in Almere en omstreken.

Winterschilder

Maak gebruik van onze winterschilder en betaal minder voor schilderwerk.

Behanger

De behanger voor de meest uiteenlopende soorten behang, onder andere Renovlies.

Altijd bereikbaar

Zit u met een hulpvraag inzake schilderwerk. Wij zijn altijd bereikbaar.

Meer informatie

Leer meer over ons schildersbedrijf

Meer informatie

Wim van Os over zijn schildersbedrijf

Over ons schildersbedrijf

Gratis prijsopgave

Vraag gratis & vrijblijvend een offerte aan

Gratis prijsopgave

Sluit u aan bij 7.000+ tevreden klanten

Offerte aanvragen

Klantenservice: